Programma 2019

15-04-2019


Komend jaar organiseert het AJK kring Eindhoven zuid hun jaarlijkse trekkertrek evenement. Dit jaar zal de 29e editie losbarsten op zaterdag 11 mei en zondag 12 mei aan de Strijperdijk 13 te Leenderstrijp. De voorbereidingen zijn al enkele maanden in volle gang om er voor te zorgen dat ze er weer een mooi evenement van kunnen maken.
Na een jaar afwezigheid van de VTN (Verenging Truckpulling Nederland) zullen ze dit jaar hun comeback komen maken. Eén baan staat heel de avond gevuld met de kanonnen van de 8.5 ton supersport, en rijden punten voor het Nederlands kampioenschap 2019.

 

Ook op baan twee hebben ze een avondvullend programma klaar staan. Bij de VTN hebben ze sinds vorig jaar ook de 5 ton supersport klasse toegevoegd Deze zullen met een drietal aanwezig zijn in Leende. De competitie van hypropullers klasse A+ zullen hun pk’s komen tonen op de baan. Ook zal het Tractorpulling team Leende met hun tractor Miraculous Machine enkele demo’s komen geven. Daarnaast zullen enkele leden van het AJK meedoen in de vrije klasse om alvast een voorproefje te geven voor wat er zondag allemaal te wachten staat. Rond 22.00 uur zal DJ Mike van Dijk de tent op zijn kop gaan zetten.  De entree voor de zaterdagavond is € 10,- kinderen tot 12 jaar gratis.

 

Zondag  12 mei zal om 09.00 uur de strijd bij de landbouwtractoren beginnen. Dit zullen er ongeveer tachtig zijn. Hiermee beginnen ze op allebei de wedstrijdbanen. Rond de klok van 12.00 uur zal baan één klaargemaakt worden voor de sporttractoren. De powerpullers die al jaren naar Leende komen zullen ook dit jaar weer aanwezig zijn. Daarnaast komen ook de Belgische klassen van de ITPV. Al met al zullen er ongeveer veertig sporttractoren hun krachten komen tonen. De dag wordt afgesloten onder leiding van DJ Siem. De entree voor zondag is € 5,- kinderen tot 12 jaar gratis.

Voor alle laatste info houdt de website: www.trekkertrekleende.nl en de Facebookpagina in de gaten.

Naar nieuwsoverzicht

Sponsoren


Fotoboek

Meer foto's