Geslaagde 28e editie!

02-05-2018

Inmiddels zit de 28e editie er weer op! Wat ons betreft een geslaagde en vooral gezellige editie! De banen lagen er strak bij en de weergoden waren gelukkig goed gemutst.De zaterdagavond ging van start met de pullers van de ITPV en de vrije landbouwklasse. Daarnaast haakten twee deelnemers van de VTN aan, en wat een spektakel! 'Een dijk van een baan en grip tot aan den bult' zoals de jongens van Rüttchen Powerrr het noemden! Daarnaast ook een gezellige afsluiter in de feesttent met Mike van Dijk.

Zondagochtend hebben we de start van de wedstrijd iets uit moeten stellen door de regen. Echter mocht dit de pret voor de rest van de dag niet drukken. Alle landbouwdeelnemers zijn aangehaakt en diverse hypropullers waren ook naar Leende gekomen, en natuurlijk niet te vergeten de competitie van de Powerpullers Zuid.

Wij als Trekkertrek Leende willen iedereen bedanken die ervoor gezorgd hebben dat ook dit jaar weer een succes is geworden! Graag zien we jullie in 2019 weer terug! De foto's van deze editie komen een dezer dagen online!

Naar nieuwsoverzicht

Sponsoren


Fotoboek

Meer foto's