Persbericht 2017

Trekkertrek Leende 2017: Wedstrijden op kleibaan!
Het weekend van 29 en 30 april 2017 staat weer in het teken van Trekkertrek Leende. Een evenement wat jaarlijks georganiseerd wordt door het AJK Kring Eindhoven zuid. Voor het tweede jaar zijn we welkom aan de Strijperdijk 13 in Leenderstrijp. De wedstrijd van 2017 zal plaatsvinden op kleibanen wat nog meer spanning en sensatie met zich meebrengt!

Op zaterdagavond 29 april zal vanaf 19:00 truckspektakel te zien zijn op twee verlichte wedstrijdbanen. Het voltallige VTN truckpulling klassement met ruim 30 deelnemers zal strijden voor de punten in competitievorm. 

Na de finalerun zal omstreeks 22:00 het feest losbarsten in de feesttent met muzikale omlijsting van dj Mike van Dijk. Op deze avond bedraagt de entree €8,- per persoon, tot en met 12 jaar is de entree gratis.

 

Zondag 30 april begint de trekkertrekwedstrijd om 9:00 uur. Op deze dag zullen 120 deelnemers op twee wedstrijdbanen, met landbouw- en boerensporttractoren in meerdere gewichtsklassen uitmaken wie de sterkste is. Beide sleepwagens brengen op zondag ook de eigen competitietractoren mee. De Hypropullers komen met ongeveer 60 deelnemers in de mega- en agrisport naar Leende, en de Powerpullers Zuid komt met 20 deelnemers spektakel verzorgen. Tussendoor zullen nog enkele demo’s worden vertoond. De entree op zondag bedraagt €5,- per persoon, tot en met 12 jaar is de entree gratis.

Voor meer info zie www.trekkertrekleende.nl

Sponsoren


Programma 2018!

27-03-2018

Het programma begint steeds meer vorm te krijgen. Wijzigingen onder voorbehoud, voor het laatste nieuws volg je naast deze website ook onze facebookpagina!

...
Lees verder