Persbericht 2017

Trekkertrek Leende 2017: Wedstrijden op kleibaan!
Het weekend van 29 en 30 april 2017 staat weer in het teken van Trekkertrek Leende. Een evenement wat jaarlijks georganiseerd wordt door het AJK Kring Eindhoven zuid. Voor het tweede jaar zijn we welkom aan de Strijperdijk 13 in Leenderstrijp. De wedstrijd van 2017 zal plaatsvinden op kleibanen wat nog meer spanning en sensatie met zich meebrengt!

Op zaterdagavond 29 april zal vanaf 19:00 truckspektakel te zien zijn op twee verlichte wedstrijdbanen. Het voltallige VTN truckpulling klassement met ruim 30 deelnemers zal strijden voor de punten in competitievorm. 

Na de finalerun zal omstreeks 22:00 het feest losbarsten in de feesttent met muzikale omlijsting van dj Mike van Dijk. Op deze avond bedraagt de entree €8,- per persoon, tot en met 12 jaar is de entree gratis.

 

Zondag 30 april begint de trekkertrekwedstrijd om 9:00 uur. Op deze dag zullen 120 deelnemers op twee wedstrijdbanen, met landbouw- en boerensporttractoren in meerdere gewichtsklassen uitmaken wie de sterkste is. Beide sleepwagens brengen op zondag ook de eigen competitietractoren mee. De Hypropullers komen met ongeveer 60 deelnemers in de mega- en agrisport naar Leende, en de Powerpullers Zuid komt met 20 deelnemers spektakel verzorgen. Tussendoor zullen nog enkele demo’s worden vertoond. De entree op zondag bedraagt €5,- per persoon, tot en met 12 jaar is de entree gratis.

Voor meer info zie www.trekkertrekleende.nl

Sponsoren


Geweldig evenement!

02-05-2017

Wat hebben we genoten afgelopen weekend! Vele pk's over de nieuwe kleibaan, enthousiaste deelnemers en bezoekers in grote getalen en gezelligheid tot en met! Wij als organisatie blikken terug op een geslaagde 27e editie van Trekkertrek Leende.

We hadden dit nooit kunnen realiseren zonder al onze sponsoren en medewerkers, bij deze willen we hen ook hartelijk danken! Inmiddels is het meeste weer opgeruimd en kunnen we over een tijdje weer gaan vooruitkijken op volgend jaar. De uitslagen en foto's zijn ook te vinden op de website, en daarnaast is onze ...

Lees verder