Inschrijven 2018

Inschrijven voor trekkertrek Leende kost 30 euro per deelname. Maximaal 2 deelnames per persoon! Per inschrijving dient een mailadres gebruikt te worden, vaker op een mailadres inschrijven is niet mogelijk. Leden van het Agrarisch Jongeren Kontakt kring Eindhoven zuid hebben korting op een deelname, hiervoor heeft men een kortingscode via de mail ontvangen. Trekkertrek Leende verrijdt sinds 2017 de wedstrijd op twee kleibanen.

Het inschrijfbedrag is gelijk met 2017, omdat we een collectieve deelnemersverzekering hebben afgesloten voor de landbouwklassen. Grote kans is uw eigen WA verzekering niet dekkend voor trekkertrek. Hierdoor bent u nu goed verzekerd, indien u de trekker standaard laat, zo niet en er gebeuren ongelukken bent u nog steeds niet verzekerd en draait u persoonlijk op voor schade aan uzelf en anderen!!

Voor deze verzekering hebben wij persoonlijke en trekker gegevens nodig, deze komen uiteraard niet openbaar op de website te staan! Zorg ervoor dat u alle gegevens bij de hand heeft alvorens de inschrijving te starten! Het is noodzakelijk het chassisnummer in te vullen anders bent u nog steeds niet verzekerd!

Na het invullen meteen betalen!  Niet betaald? Dan staat u ook niet op de lijst!

 

Per e-mail adres is maar een inschrijving mogelijk! Bij eventuele annulering van het evenement om welke reden dan ook zijn wij genoodzaakt €1 transactiekosten per deelname in rekening te brengen.

Wij accepteren: 

Stappenplan inschrijven:

1: Invullen onderstaande pagina, e-mail adres is maar eenmalig te gebruiken! De leden vullen de code uit de email in, en klikken op controleren waarna al enkele gegeven zijn ingevuld, de rest vult men nu zelf in! Niet leden vullen alle openstaande vakken handmatig in. Klik vervolgens op volgende stap.

2: U wordt nu doorgelinkt naar de betaalpagina.

3: Loop de betaling door.

4: Na betaling ontvangt u 3 e-mails. Een als bevestiging van inschrijving, vervolgens een wanneer u betaald heeft en een als bewijs van inschrijving. (deze ontvangt u na goedkeuring van de inschrijving)  Het bewijs van inschrijving neemt u mee naar de wedstrijd!

5: Uiteindelijk komt u na goedkeuring op de deelnemerslijst te staan. (dit kan even duren)


Hieronder kunt u zich inschrijven voor de trekkertrek van 30 april 2018 in , Leende.

Lidcode

Fout: code is onjuist.
 
Voornaam
Achternaam
Straat
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
 
E-mail
Telefoonnummer
Geboortedatum
Tractortype
Chassisnummer
Klasse
 
Ik heb het reglement gelezen.
Dit is een verplicht veld.
 


Wanneer uw gegevens zijn ingevuld en de betaling is voldaan, worden de gegevens nog gecontroleerd door het websitebeheer. Indien alles klopt, is uw inschrijving definitief en krijgt u een deelnamebewijs. Dit bewijs dient u mee te nemen naar het evenement, om deel te kunnen nemen.

Sponsoren


Inschrijven Trekkertrek 2019

10-02-2019

Inmiddels beginnen de eerste vragen al via onze mail binnen te komen, waneer kunnen we inschrijven. Nu zijn we nog druk bezig met de organisatie en ook het reglement. We verwachten de reglementen op tijd klaar te hebben zodat we eind maart, begin april de inschrijvingen kunnen openen. Alvorens je inschrijft dien je ook op de hoogte te zijn van onze regels, deze zullen dan ook ruim voor de inschrijftermijn op onze website verschijnen.

Houdt onze website dus goed in de gaten!

...
Lees verder